Sabancı Vakfı Burs Duyurusu

Sabancı Vakfı, Üniversiteye Giriş Bursu kapsamında üstün başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere öğrenimleri süresince karşılıksız eğitim desteği sağlamayı amaçlayarak Üniversitemiz öğrencileri için 15 adet burs kontenjanı ayırmış bulunmaktadır.

2024 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavında, yerleştirme puan türüyle, 0,12'li yerleştirme puanı dikkate alınarak aşağıda belirtilen en az yerleştirme puanı (ek puan hariç) alan ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin:

Puan Türü En Az Puan Kontenjan
*SAY Puanı 450 6
**SAY Puanı 450 3
EA Puanı 415 4
SÖZ Puanı 430 2

* İlgili puan türü ile yerleşilen ve öğrenim süresi hazırlık hariç 4 yada 5 yıl olan bölümler

**İlgili puan türü ile yerleşilen ve öğrenim süresi hazırlık hariç 6 yıl olan tıp bölümü

Sabancı Vakfı'ndan burs alabilecekleri ve burs başvurularının 18 Ekim 2024 tarihine kadar www.microfon.co web sitesi üzerinden alınacağı ilgi yazıda belirtilmektedir.

Broşür için lütfen tıklayınız.

sabanciburs_24.jpg (332 KB)