Kimya Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerinin Poster Ödülü Başarısı

22-24 Eylül 2022 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi’nde düzenlenmiş olan 9.Uluslararası Yeni Nesil Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Konferansı’nda (MSNG-2022);

Kimya Bölümü 4.sınıf öğrencimiz Elif BİLGEN “Hidroksifenil Kumarin Substitüe Yeni Metaloftalosiyanin Komplekslerinin Elektrokimyasal Özellikleri” başlıklı sunumu ve Organik Kimya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Fatmanur UYUMAZ “Lityum İyon Piller için Poliüretan Esaslı Polimer Elektrolit” başlıklı sunumu ile ayrı günlerdeki oturumlarda En İyi Poster Dalında ikincilik Ödüllerini aldılar.

Poster sunumlarına ait çalışmalarda yer alan öğretim üyesi hocalarımızı ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Ödül alan çalışmalara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır:

Lityum İyon Piller için Poliüretan Esaslı Polimer Elektrolit”, Fatmanur UYUMAZ, M.Vezir KAHRAMAN, Sandugash KALYBEKKYZY.

Hidroksifenil Kumarin Substitüe Yeni Metaloftalosiyanin Komplekslerinin Elektrokimyasal Özellikleri”, Elif BİLGEN, Özgün AKDAĞ, Cansu DİCLE, Efe Baturhan ORMAN, Ahmet Orhan GÖRGÜLÜ, Ali Rıza ÖZKAYA.

msng22_odul.png (663 KB)msng22_odul2.png (2.56 MB)